Wie is jel?

Persoonlijk, practisch en daadkracht 

Mijn naam is Danielle (afgekort Jel) geboren in Utrecht en opgegroeid in Nieuwegein waar ik nu nog steeds woon met mijn man Danny en onze twee jongens Fedde en Morris.
De zoektocht naar het vinden van een baan die echt bij mij past is altijd een rode draad geweest in mijn werkende leven. Als kind had ik geen idee wat ik wilde. Iets met mensen, dat dan wel. Maar waarom en wat? Geen idee. 

Ik ben begonnen in het toerisme (altijd met vakanties bezig zijn, leek mij wel wat), vervolgens rolde ik na een paar jaar in een functie van commercieel ondersteuner Hypotheken en daarna als Hypotheekadviseur. Ook hier raakte ik weer op uit gekeken. Het was het allemaal niet. De functies die ik tot nu had vervuld, daar was ik ingerold. Nooit een echt weloverwogen carrierepad, want ik vond alles wat nieuw was leuk en interessant. 

Tot ik in gesprek raakte met een HR-adviseur van mijn toenmalige werkgever. Ik heb uitgesproken dat ik in deze functie niet op mijn plek zat. Ik was goed in mijn werk,  maar had geen plezier. Zij gaf mij een loopbaanopdracht en met behulp van haar gesprekken werd mijn richting duidelijk: HR! Na wat netwerkgesprekken met mensen in die branche was ik verkocht. Ik heb mij direct aangemeld bij Hogeschool Utrecht voor 4 jarige deeltijdopleiding Personeel & Arbeid en regelde een stageplek op de HR-afdeling van mijn werkgever. Dit beviel van beide kanten zo goed, dat ik daar mocht blijven. 
Van HR-assistent, naar recruiter tot HR-adviseur. 

In mijn rol als HR-adviseur heb ik mij drie jaar lang vooral beziggehouden met reorganisaties en in die tijd veel gesprekken gevoerd met medewerkers over wat een volgende stap kon zijn. Daar is mijn passie voor coachen begonnen. Door open en oprecht te zijn, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kon ik de medewerkers helpen antwoord te vinden op deze vraag.  Om een ander goed te kunnen helpen, moet je ook jezelf goed kennen. Ik heb mij daarom professioneel geschoold als coach bij de driejarige opleiding bij Phoenix Opleidingen en aansluitend een verdiepende opleiding tot Loopbaancoach. 

 
Toen door een reorganisatie ook mijn functie verviel, ben voor mijzelf begonnen als Loopbaancoach, Mobiliteitscoach, Re-integratiecoach en HR-professional. Zo kan ik veel meer mensen en organisaties tegelijkertijd helpen.  

Ik kan zeggen dat ik nu mijn passie en drive heb gevonden.  Ik had mijzelf ook veel eerder een loopbaancoach gegund. Want als je iets doet wat je past, geeft dit energie en een positieve miniset:  goed voor je zelfvertrouwen én voor de gezondheid.Laten we kennismaken!

Benieuwd wat jel-coaching & advies voor jou kan betekenen of heb je een vraag aan mij? Laat het mij weten.