Loopbaan coaching 

 

Heb je geen plezier meer in je werk? Heb je het gevoel dat je je niet voldoende kunt ontwikkelen? Voel je je moe en uitgeblust? Struin je internet af op zoek naar vacatures, maar heb je eigenlijk geen idee waar je naar op zoek bent? Blijf dan niet worstelen, maar neem contact met mij op. 

Ik ben een loopbaancoach met een actieve aanpak. Met mij gaat het gas erop! Jij gaat letterlijk en figuurlijk stappen zetten en krijgt opdrachten die je aan het denken zetten en in beweging brengen. "Niet lullen maar poetsen!" Zelf zit ik natuurlijk ook niet stil en begeleid je betrokken en intensief.   

Hoe werkt het? 

De invulling van loopbaancoaching is maatwerk en bestaat uit een traject van 6-8 sessies.
Over het algemeen vinden de sessies om de week plaats in mijn coachruimte in Houten (Meidoornkade 22). Zo heb jij tussen de sessies door voldoende tijd de opdrachten uit te werken. Ik ben ook buiten de bijeenkomsten via telefoon/WhatsApp of e-mail te bereiken voor overleg. (Momenteel heb ik alleen nog op de donderdagen beschikbaarheid voor coaching.)

In een (gratis) vrijblijvend gesprek maken wij kennis, verkennen wij de loopbaanvraag en bespreken wij het startmoment.  

In de volgende sessies ga je aan de slag met jouw ontwikkeling. Dat doen we door onze gesprekken en het inzetten van diverse methoden voor loopbaancoaching. Je krijgt opdrachten en tools mee om ook thuis mee aan de slag te gaan.  

We eindigen het traject met een evaluatie over wat je geleerd hebt en in hoeverre je doelstellingen zijn bereikt. Je sluit het traject af met een plan van aanpak: welke acties ga je wanneer ondernemen en wat heb jij nodig om je plan te realiseren.