Wat zeggen anderen over Jel

Coachtrajecten

Grace (Rabobank)

Created with Sketch.

"Eind vorig jaar ben ik een traject aangegaan met Daniëlle. Dit omdat ik hulp nodig had om inzicht te krijgen wat mijn drijfveren zijn, mijn sterke punten, maar bovenal bij wat voor type organisatie en in wat voor functie ik gelukkig ben.

Daniëlle heeft met haar eigen aanpak geholpen om dit boven tafel te krijgen. Dit door terug te gaan naar wie ik ben, wat maakt hoe ik nu in het leven sta en een stukje verleden. Dit was heel persoonlijk, maar ik ben er van overtuigd dat dit benodigd is om heldere inzichten te krijgen voor de toekomst.

Ten alle tijden had Daniëlle een luisterend oor en straalde zij een kalmte uit. Zij hielp mij goed op weg, spiegelde mij en stelde veel vervolgvragen. Echter zette zij mij vooral aan het werk en kreeg ik huiswerkopdrachten mee. De verantwoordelijkheid lag hierin vooral bij mij, ook de frequentie van onze afspraken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mij er volledig aan kon overgeven wanneer het mij uitkwam en werd het geen moetje.

Mij heeft het enorm veel gebracht, daarom kan ik Daniëlle dan ook van harte aanbevelen. Niet alleen vanwege de manier van aanpak, maar zeer zeker ook door hoe Daniëlle als coach is!"

Periode: September 2020

Diana (UMC) 

Created with Sketch.

"Een fantastische coach die vanaf eerste moment met je mee denkt. Tijdens mijn zoektocht naar zelfreflectie, talenten en ontdekkingsreis diverse gesprekken gevoerd en het traject aangegaan. Tijdens het traject mijzelf beter leren kennen door de gesprekken en begeleiding met en van Daniëlle. Daniëlle heeft mij kunnen laten zien wie ik ben, wat ik ben en hoe verder.

Ze is enthousiast, open en daadkrachtig. Zelfs nu na het traject kan je altijd bij haar aankloppen voor advies.

Wil jij op ontdekkingsreis naar jezelf en je talenten, Daniëlle is daarvoor de juiste persoon en coach om dit traject mee aan te gaan."

Periode: Augustus 2020

Justin 

Created with Sketch.

"Daniëlle heeft mij geholpen om er achter te komen welke richting ik nu echt op wil met mijn loopbaan. Door goede gesprekken wist zij mijn wensen te structureren waarna een duidelijke richting ontstond. Ook wist zij mij te motiveren om mijn netwerk beter te gaan gebruiken. Daniëlle analyseert goed wat je zegt en zorgt ervoor dat je gaat nadenken over wat je nu echt wil in een nieuwe baan. Ik heb hier in ieder geval erg veel aan gehad."

Periode: Maart 2018

Meer ervaringen

Created with Sketch.

Kijk voor meer reacties van mijn coachees op mjin LinkedIn-profiel.

Human Resource

Interim HR-adviseur (IVECO)

Created with Sketch.

IVECO Schouten

"Ter overbrugging van een vacante periode heeft Daniëlle in de rol van HR business partner de afdeling HR versterkt en ondersteund. Vanaf de eerste dag rol van betekenis, professioneel en betrokken. Daniëlle straalt rust uit en is een toegankelijk persoon, kwaliteiten die haar tot een goede interim functionaris maken. Het was fijn samenwerken. Dank daarvoor."

Periode: december 2021 - april 2022

Interim HR-adviseur (ADHDcentraal)

Created with Sketch.

ADHDcentraal

"Ik heb enige tijd mogen samenwerken met Danielle binnen Dedimo BV waar zij de rol van Interim HR Adviseur vervulde voor diverse BV’s waaronder ADHDcentraal. Danielle verstaat als geen ander de rol van HR Adviseur en is een echte businesspartner. Op alle niveaus binnen de organisatie weet ze haar klanten te inspireren en de business en HR doelstellingen samen te brengen. Danielle beheerst zeer goede interpersoonlijke vaardigheden en krijgt mensen in beweging. Danielle wordt door haar klanten en teamleden gezien als een intelligente, empathische, kwaliteits- en resultaatgerichte HR professional. In haar rol was zij een gewaardeerd en gehoord gesprekspartner voor de interne klanten. Met haar overtuigende en doortastende optreden heeft zij medewerkers en de organisatie in beweging gekregen. Danielle is kritisch op de inhoud, empathisch op de persoon en heeft een echte ‘can do’ mentaliteit. Ik beveel Danielle dan ook van harte aan als HR professional!"

Periode: november 2019 - juli 2021

Interim HR-specialist (Xtorm - Telco Accesories bv)

Created with Sketch.

Xtorm 

"Daniëlle is een prettige en gedreven collega met actuele kennis van HR zaken. Ze heeft binnen Telco een tijdelijke HR rol zeer professioneel en snel opgepakt en meegedacht over interne regelgeving en structurering hiervan. Daarnaast heeft ze de werving en selectie van nieuwe collega's goed begeleid."

Periode: juli 2018 - januari 2019